BROCHURES/FOLDERS

MELKHUISJE MASTERS 2018

Na de geslaagde eerste editie is met actueel (foto)materiaal de brochure voor Melkhuisje Masters 2018 samengesteld. Die tweede editie vindt – ijs en weder dienende – plaats op 17, 18 en 19 mei 2018.

MELKHUISJE MASTERS 2017

Toptennis & netwerken op de melkhuisje masters
Op ‘t Melkhuisje in Hilversum wordt op 18, 19 en 20 mei 2017 een internationaal tennisevenement georganiseerd. De Melkhuisje Masters zal op en naast het center court gekenmerkt worden door kwaliteit en de sfeervolle ambiance.

FotoXperience

FotoXperience is continu bezig om de nieuwste ontwikkelingen op het gebied van fotografie te implementeren in hun werk. Het bedrijf van Rolf Vogel is gevestigd in Hilversum, maar werkt landelijk. FotoXperience heeft een grote reputatie opgebouwd als fotobureau voor aan- en verkoop van huizen, waarbij de laatste jaren 360 graden fotografie en 3d vr scans een opmars hebben gemaakt. Verder werken ze voor de mooiste plaatjes met drones en is ook video omarmd. FotoXperience werkt uitsluitend met vakmensen, die precies weten hoe dingen het beste ‘op de gevoelige plaat’ vast te leggen.

Business Centrum Huizen

Business Centrum Huizen heeft midden in de economische crisis (2014) een nieuwe eigenaar gekregen. Hij heeft het pand grondig gerenoveerd met waar mogelijk het gebruik van duurzame en gerecyclede materialen. Die moderne en maatschappelijk verantwoorde manier van werken is in de gemeente Huizen niet onopgemerkt gebleven. Business Centrum Huizen, gelegen aan de Huizermaatweg, sleepte een nominatie binnen voor de Innovatieprijs van Huizen 2016. Intussen hebben al vele huurders de weg naar hun nieuwe werkplek 3.0 gevonden. Business Centrum Huizen beschikt naast uitstekend ingerichte kantoorruimtes over snel internet, gratis parkeerruimte voor auto en fiets, drie inpandige vergaderruimtes en 24/7 beschikbaarheid

Sportrevalidatie Hilversum

De personal touch voor onze cliënten met net wat extra begrip, aandacht, motivatie en drive. Dat is wat Sportrevalidatie Hilversum niet alleen uitdraagt maar ook waarmaakt. U voelt zich bij onze enthousiaste en deskundige therapeuten in vertrouwde handen. Wij streven naar optimale begeleiding en behandeling van iedereen die zich aanmeldt. Het gaat om uw lichaam. Daarbij is ons uitgangspunt datgene wat mensen nog wel kunnen, om vervolgens via een persoonlijk behandelplan te werken naar zo optimaal mogelijk vrij bewegen.

Unieke workshop “Ondernemerschap een pokerspel?!”

Ondernemen is een kwestie van aanpakken, doorzetten, kansen zien en pakken en soms lef en bluf tonen. Ingrediënten die ook het pokerspel zo intrigerend maken. Om de overeenkomsten vast te stellen en spelendewijs het pokeren onder de knie te krijgen, organiseert de Gooise Business Club op woensdag 30 maart 2016 de bijzondere netwerkavond “Ondernemerschap een pokerspel?!”.