COMMERCIËLE TEKSTEN

Boerderij Lindenhoff: lusthof voor de smulpaap

Ben je in de buurt van Abcoude en Baambrugge? Breng dan eens een bezoek aan Boerderij Lindenhoff. De vierde generatie van dezelfde familie bestiert het bedrijf al meer dan honderd jaar, maar is in die eeuw ook met zijn tijd meegegaan. Sinds 1989 kun je hier luxe, biologische, producten vinden, die met liefde zijn gemaakt. Denk daarbij aan vlees, groenten, zuivel en specialiteiten van de hoogste kwaliteit en met een authentieke achtergrond.

Arganolie: vloeibaar goud uit Marokko

In de zucht naar gezondheid en verzorging duiken steeds vaker nieuwe namen van planten- en boomsoorten op. Tot voor enkele jaren had nog niemand in de westerse wereld van de arganboom gehoord. Nu is de olie, die uit de argannoten wordt gehaald, plotseling een tovermiddel in de medische, cosmetische en voedingswereld. Vloeibaar goud uit Marokko!

Oogstrelende bolides voor het goede doel

Luxe fashionmerk Valentino en ‘007’-bolide Aston Martin zijn speciaal Cash & Rocketeen unieke samenwerking aangegaan. Dat heeft geresulteerd in de Aston Martin V12 ‘Vanquish volante’ in camouflagekleuren gespoten en met de typische stijlelementen van het Italiaanse modelabel gesierd.

Christiaan van der Klaauw

Bijzondere horloges van eigen bodem

Piaget, IWC, JaegerleCoultre, Chopard, Vacherin Constantin, Longines, Rolex, er worden prachtige horloges in het buitenland gemaakt. Maar ook ons eigen land is een uurwerk technicus rijk, die schitterende horloges ontwerpt en maakt.

Collectie Sjeng Sports

Sjeng Sports is sinds enige jaren een grote speler op de nederlandse tenniskledingmarkt. Het bedrijf, dat zijn naam ontleent aan een van de beste tennisprofs die nederland heeft voortgebracht, brengt in 2013 een bredere collectie dan voorheen. Met tenniskleding als basis lopen de lijnen over naar multisport, waarbij gedacht moet worden aan bijvoorbeeld fitness. Sjeng Sports richt zich vooral op de dertigplusser. Sjeng Schalken: ‘dat is met afstand de grootste groep sporters in ons land.

Bamboe verovert de Wereld

Menig fervent tuinliefhebber heeft de plant vervloekt, maar bamboe mag zich wereldwijd in een steeds sneller groeiende populariteit verheugen. In vroeger tijden kon je er vishengels, bezemstelen of plantenstokken van kopen. Tegenwoordig worden de hard groeiende, groene, staken en bladeren verwerkt tot onder andere kleding, wanden, muziekinstrumenten, keukengerei, speelgoed, plafonds, vloeren, tuinmeubilair en zelfs toetsenborden.